2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES EXTERNES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
0.5 1 1.5
Selecció/assignació del lloc de pràctiques externes
0 2 2
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes
12 20 32
Estada de pràctiques
A1.1
A1.5
A2.1
A2.3
B1.1
B1.2
B1.3
B1.5
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
0 192 192
Memòria
A1.1
A1.5
A2.1
A2.3
B1.1
B1.3
B1.5
B4.3
B5.1
0 10 10
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat