Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20244010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Suport docent al treball autònom de l'alumnat. El professorat indicarà a l'inici de les classes el seu horari d'atenció a l'alumnat, temps en el qual els alumnes poden resoldre dubtes que se'ls plantegin al llarg de les classes. Degut a la crisi sanitària de la COVID19, durant el curs 2020-21 les tutories individualitzades es realitzaran en modalitat virtual. L'estudiant tindrà disponible a Moodle les instruccions a seguir. |