Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ | Codi | 20244114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Zeki Berk, Food Process Engineering and Technology, 3a, 2018 A. Ibarz & G.V. Barbosa-Cánovas, Unit Operations in Food Engineering,, , 2003 |
Complementària |
Syed S. H. Rizvi., Separation, extraction and concentration processes in the food, beverage and nutraceutical industries, , 2010 J. G. Brennan, Food Processing Handbook, 2a, 2012 |