Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | Codi | 20244116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||||||||||||||||
Sessió Magistral |
|
36.5 | 21 | 57.5 | ||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
14 | 16 | 30 | ||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
55 | 70 | 125 | ||||||||||||||||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
5 | 6 | 11 | ||||||||||||||||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||||||||||||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |