2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN BIOPROCESSOS
   Fonts d'informació
Bàsica Juan José Francisco Polledo, Gestión de la seguridad alimentaria análisis de su aplicación efectiva, , Mundiprensa
Acribia, HACCP manual del auditor de calidad, , Acribia
R. Compañó, Garantía de calidad en los laboratorios analíticos, , Síntesis
Ángel Belzunegui, Gestió de la qualitat: teoria i pràctica, , URV
FAO, FAO, , http://www.fao.org/home/es/
FAO, CODEX ALIMENTARIUS, , http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/about
European Commission, Food, Farming, Fisheries Safety & Quality, , https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries_e
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación (MAPA), Calidad Agroalimentaria, , https://www.mapa.gob.es/es/alimentacion/temas/cali
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Alimentació, , http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentaci
AINIA, Legislación alimentaria, , https://www.ainia.es/tag/legislacion-alimentaria/

Complementària