2023_24
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
 Assignatures
  BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 20904134
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Cinquè 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant DESCRIPCIÓ GENERAL:

L'alumnat adquirirà experiència pràctica en els principals mètodes de fermentació que s’utilitzen a la indústria alimentària per a produir diferents tipus de productes. En finalitzar el curs, els/les estudiants coneixeran diferents tecnologies per, mitjançat l’ús dels microorganismes més comuns en la producció d’aliments, elaborar pa, productes làctics i carnis fermentats. També veuran altres usos dels microorganismes per obtenir antibiòtics per exemple i també per l'obtenció d'enzims.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent