DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21011213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1.-Introducció al món hoteler | Història hotelera i extra-hotelera. |
2.-Definició d’Hotel | Concepte i classificació dels Hotels i introducció de les cadenes Hoteleres. |
3.-Organització interna d’un Hotel | Organigrama, anàlisi departamental: Dep.Allotjament, Dep. Restauració, Dep.Comercial i Marketing, Dep.Administració i Finances, Dep.Manteniment,serveis tècnics i seguretat,Dep.Recursos Humans i Dep.Animació. |
4.-Gerència Hotelera | Definició, funcions i responsabilitats,balanç de l’Hotel, Uniform system of accounting for Hotels (USAH), Política Pressupostària de l’Hotel i Marketing Hoteler |
5.-Temes complementaris de Gestió Hotelera | Noves tecnologies, Normativa Hotelera, Sistemes informàtic i de gestió |