DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
A. Belzunegui, I. Brunet, Gestió de la qualitat: teoria i pràctica, URV, Tarragona R. Compañó, Garantía de calidad en los laboratorios analíticos, Síntesis, Madrid JF Salazar, Trazabilidad y seguridad alimentaria en frutas y hortalizas, , Almería , htpp://www.agrodigital.com , , , http://www.mapa.es/es/alimentacion/pags/alimentos_calidad/calidad.htm , , , http://ec.europa.eu/agriculture/index_es.htm , , , http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp , , , http://www.fao.org, , , http://www.codexalimentarius.net/web/index_, , F. Polledo, Gestión de la seguridad alimentaria análisis de su aplicación efectiva, Mundiprensa, Madrid MJ FernándeZ, Aseguramiento de la calidad en la industria agroalimentaria , Univ. Miguel Hernández, Elche MJ Frutos, Control estadístico de la calidad en la industria agroalimentaria, Univ. Miguel Hernández, Elche , HACCP Manual del auditor de calidad, Acribia, Zaragoza MJ Frutos, Aseguramiento de la calidad en la industria agroalimentaria, Univ. Miguel Hernández, Elche |
Complementària |
, FOOD RESOURCE. ANALISIS SENSORIAL http://food.oregonstate.edu/faq/sensory/card.html , , , LEGISLACION ALIMENTARIA (http://www.ainia.es/bases/gema/normasGenerales.nsf) , , , Rapid Alert System for Food and Feed. RASFF. EC.(http://europa.eu.int/comm/food/food/rapidalert/index_en.htm) , , |