DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 | |||||||||||||||||
Assignatura | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN HOTELERIA | Codi | 21011213 | |||||||||||||||
Ensenyament | Cicle | 1er | ||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | david.nadal@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Conèixer tots els departaments operacionals de les empreses hoteleres, passant per tots els departments així com les àrees de gestió de l’empresa hotelera després d’uns anys d’aprenentatge. OBJECTIUS GENERALS: 1. Conèixer els departaments operacionals d’un hotel. 2. Organitzar els departaments operacionals. 3. Aplicar els nous sistemes informàtics. 4. Comprendre la importància dels RRHH | |||||||||||||||||
|