DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ
Codi
21011212
Ensenyament
Cicle
1er
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
3
3
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Gestió d'Empreses
Coordinador/a
BARRERA NOGUERAS, DAVID
Adreça electrònica
david.barrera@urv.cat
Professors/es
BARRERA NOGUERAS, DAVID
Web
Descripció general i informació rellevant
Tècniques de direcció per a restaurants. Gestió d'aprovisionaments i existències. Planificació de processos.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent