2006_07
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
 
Bioquímica (1995)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 13022201
Ensenyament
Bioquímica (1995)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquimica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADE SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
gemma.pujol@urv.cat
carlosalfredo.vegas@urv.cat
Professors/es
BLADE SEGARRA, MARIA CINTA
PUJOL PERPI?A, GEMMA
VEGAS PEREZ, CARLOS ALFREDO
Web http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant Diferents tipus d'aliments, nous aliments (aliments transgènics i funcionals) i seguretat alimentaria