|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2007_08 |
Assignatura |
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS |
Codi |
13022201 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
|
4.5 |
3 |
1.5 |
Optativa |
|
Primer
|
Impartició |
Modalitat per grup d'activitat |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA | |
Adreça electrònica |
mariacinta.blade@urv.cat gemma.pujol@urv.cat luismelchor.gallart@urv.cat
|
Professors/es |
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA | PUJOL PERPIÑA, GEMMA | GALLART MILLAN, LUIS MELCHOR |
|
Web |
http://www.sre.urv.cat |
Descripció general i informació rellevant |
Diferents tipus d'aliments, nous aliments (aliments transgènics i funcionals) i seguretat alimentaria |
|