2011_12
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
 
Nutrició i Metabolisme (2010)
 Assignatures
  ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS Codi 13665107
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4 Obligatòria Primer Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GOMBAU ROIGE, JUDIT
Adreça electrònica judit.gombau@urv.cat
Professors/es
GOMBAU ROIGE, JUDIT
Web http://www.uib.es/guia_docent/2011-12/10283/1/es/guia_docent.pdf
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UIB. Consultar guia docnet de l'assignatura a la web indicada.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent