2012_13
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
 
Nutrició i Metabolisme (2010)
 Assignatures
  ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS Codi 13665107
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2010)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4 Obligatòria Primer Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web http://moodle.urv.net/docnet/guia_docent/index.php?centre=13&ensenyament=1367&consulta=assignatures&any_academic=2012_13
Descripció general i informació rellevant Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura comparteix docència amb l'assignatura 13675233 Aspectes Tecnològics dels Components dels Aliments del Màster en Nutrició i Metabolisme (pla 2012). Per a consultar la guia docent de l'assignatura mireu la Web que s'indica.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent