Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13214209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Marià Alemany, Enciclopedia de las dietas y la nutrición, Editorial Planeta, 1995 Simon Quellen Field, Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking, Chicago Review Press, 2012 A. Coenders , La química culinaria : estudio de lo que les sucede a los alimentos antes, durante y después de cocinados , Zaragoza : Acribia, DL , 1996 Carmen Gambón, Soledad Martín y Eduardo Rodríguez, Ciencia a la cazuela. Introducción a la cienca a través de la cocina, Alianza Editorial, 2007 José Bello Gutiérrez , Ciencia y tecnología culinaria : (fundamentos científicos de los procesos culinarios implicados en la restauración colectiva) , Madrid : Díaz de Santos, DL , 1998 |
Complementària |
Hervé This , Kitchen mysteries : revealing the science of cooking = Les secrets de la casserole, Columbia University Press, 2007 Hervé This , Cacerolas y tubos de ensayo, Zaragoza : Acribia, DL , 2005 |