Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13214209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
McGee, H. , La cocina y los alimentos. Enciclopedia de la ciencia y la cultura de la comida., Última edició disponible, Debate Alemany, M. , Enciclopedia de las dietas y la nutrición , Última edició disponible, Planeta Barham, P.; Skibsted, L.H.; et. al., Molecular Gastronomy: A New Emerging Scientific Discipline, 2010,110 (4), pp 2313–236, Chem. Rev. Koppmann, M., Manual de gastronomía molecular : el encuentro entre la ciencia y la cocina , Última edició disponible, Buenos Aires: Siglo Veintiuno Editores This, H., Molecular gastronomy : exploring the science of flavor, Última edició disponible, New York : Columbia University Press, cop Cambón, C.;Martín S.;Rodríguez E., Ciencia a la cazuela : introducción a la ciencia a través de la cocina, Última edició disponible, Madrid : Alianza, cop. |
Complementària |
This, H., Kitchen mysteries : revealing the science of cooking = Les secrets de la casserole, Última edició disponible, Columbia University Press This, H., Building a meal : from molecular gastronomy to culinary constructivism, Última edició disponible, New York ; Chichester : Columbia University Press, This, H., Cacerolas y tubos de ensayo, Última edició disponible, Acribia, DL Field, S., Culinary reactions : the everyday chemistry of cooking , Última edició disponible, Chicago, Ill. : Chicago Review Press, cop. Myhrvold, N; Young C.; Bilet M. , Modernist cuisine : el arte y la ciencia de la cocina (volumen 2, 3, 4) , Última edició disponible, Köln : Taschen, cop. Bello Gutiérrez, J., Ciencia y tecnología culinaria : (fundamentos científicos de los procesos culinarios implicados en la restauración colectiva), Última edició disponible, Madrid: Díaz de Santos Alícia & el Bullitaller , Léxico científico gastronómico : las claves para entender la cocina de hoy, Última edició disponible, Barcelona : Planeta |