2012_13
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs i farem una prova inicial per valorar els coneixements previs de l'alumna.
Sessió Magistral Mitjançant classes magistrals d'una hora s'explicarà la teoria que figura al programa de l'assignatura.
S'utilitzaran aquestes hores per presentar els treballs grupals de final de curs.
Seminaris Es realitzaran 5 seminaris de dues hores cadascun d'ells. S'impartiran casos pràctics, debats, videos divulgatius...
Pràctiques a laboratoris Es realitzaran 14 sessions de dues hores cadascuna. La finalitat és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica.
Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treuren unes conclusions.
Atenció personalitzada Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita.