Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs i farem una prova inicial per valorar els coneixements previs de l'alumna. |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals d'una hora s'explicarà la teoria que figura al programa de l'assignatura. S'utilitzaran aquestes hores per presentar els treballs grupals de final de curs. |
Seminaris | Es realitzaran 5 seminaris de dues hores cadascun d'ells. S'impartiran casos pràctics, debats, videos divulgatius... |
Pràctiques a laboratoris | Es realitzaran 14 sessions de dues hores cadascuna. La finalitat és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica. Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treuren unes conclusions. |
Atenció personalitzada | Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita. |