2022_23
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TECNOLOGIA CULINÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs amb format virtual
Seminaris Es realitzaran dos seminaris amb presencialitat invertida, deixant els dubtes per resoldre a l'aula on hauriem de fer les classes magistrals.
Sessió Magistral Les classes teòriques es faran virtuals, deixant el material escrit al moodle
Pràctiques a laboratoris Es realitzaran 14 sessions desdoblant grups, amb un màxim d'alumnes per grup i treballant amb parella estable tot el trimestre. La finalitat és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica.
Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treure'n unes conclusions.
Atenció personalitzada Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita.