Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA CULINÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | TECNOLOGIA CULINÀRIA | Codi | 14224103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Explicarem el contingut de l'assignatura i la metododolgia que s'emprarà al llarg del curs amb format virtual |
Seminaris | Es realitzaran dos seminaris amb presencialitat invertida, deixant els dubtes per resoldre a l'aula on hauriem de fer les classes magistrals. |
Sessió Magistral | Les classes teòriques es faran virtuals, deixant el material escrit al moodle |
Pràctiques a laboratoris | Es realitzaran 14 sessions desdoblant grups, amb un màxim d'alumnes per grup i treballant amb parella estable tot el trimestre. La finalitat és posar en pràctica tots els coneixements donats a la part teòrica. Es treballarà amb matèries primeres que es convertiran amb receptes reals que els grups de treball hauran de provar i analitzar per treure'n unes conclusions. |
Atenció personalitzada | Qualsevol alumna que tingui que fer una consulta personalitzada tindrà l'email del professor responsable per concertar una cita. |