2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A37 Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos
 A39 Distingir la informació rellevant de la que no ho és en la resolució dels casos
 A40 Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B4 Gestionar l’aprenentatge autònom utilitzant les estratègies i recursos més adequats
Respectar als companys i a la institució a la qual es pertany
 B6 Conèixer i entendre l'ètica mèdica o del professional sanitari contemporània i els principals principis ètics d’autonomia, beneficència, no maleficència i justícia; els deures del nutricionista i l’aplicació pràctica de les teories
Comprendre la necessitat i la importància del consentiment informat
Avaluar i preservar l’autonomia del pacient i mantenir-ne la participació en totes les decisions que l’afectin
 B9 Conèixer la metodologia científica
Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
Dissenyar treballs amb estructura de projecte, orientats a curt termini, amb pautes marcades
Aplicar les bases per a la bioestadística i interpretar els resultats dels projectes de recerca
Saber construir una base de dades i saber-la explotar amb els paquets estadístics més habituals
Conèixer com redactar un model d’article científic
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C1 Explica i justifica breument les seves opinions i projectes
Comprèn instruccions sobre classes o tasques assignades pels professors
Comprèn informació i articles de caràcter rutinari
 C4 Produeix un text oral gramaticalment correcte
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa