Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Elaborar, aplicar, avaluar i mantenir pràctiques adequades d’higiene, seguretat alimentària i sistemes de control de riscos, aplicant la legislació vigent | |
A27 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat Col·laborar en la protecció del consumidor en el marc de la seguretat alimentària | |
A28 |
Avaluar, controlar i gestionar aspectes de la traçabilitat en la cadena alimentària Assessorar científicament i tècnicament sobre els productes alimentaris i el desenvolupament dels mateixos Avaluar el compliment d’aquest assessorament | |
A29 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat | |
A37 |
Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos | |
A38 |
Col·laborar en la implementació de sistemes de qualitat | |
A40 |
Elaborar, en petit grup, un pla de posada en marxa d'un projecte professional relacionat amb l'estudi utilitzant recursos | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Posa en pràctica de forma disciplinada els enfocaments, mètodes i experiències que proposa el professor | |
B2 |
Identifica el que és un problema i pren la decisió d’ afrontar-lo | |
B3 |
Reconeix les limitacions i punts dèbils en els seus processos i mètodes de treball | |
B5 |
Identifica els objectius col·lectius del grup amb els seus propis | |
B6 |
Conèixer i entendre l'ètica mèdica o del professional sanitari contemporània i els principals principis ètics d’autonomia, beneficència, no maleficència i justícia; els deures del nutricionista i l’aplicació pràctica de les teories Comprendre la necessitat i la importància del consentiment informat Avaluar i preservar l’autonomia del pacient i mantenir-ne la participació en totes les decisions que l’afectin | |
B9 |
Conèixer la metodologia científica Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement Dissenyar treballs amb estructura de projecte, orientats a curt termini, amb pautes marcades Aplicar les bases per a la bioestadística i interpretar els resultats dels projectes de recerca Conèixer com redactar un model d’article científic | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Coneix el maquinari bàsic dels ordinadors | |
C3 |
Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient | |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa |