2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A37
A39
A40
30 30 60
Avantprojecte
A37
A39
A40
B4
B6
B9
C1
C4
24 36 60
Presentacions / exposicions
A37
A39
A40
B4
B6
B9
C1
C4
5 10 15
Treballs
A37
A39
A40
B4
B6
B9
C1
C4
0 14 14
Atenció personalitzada
0 0 0
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat