2018_19
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
30 30 60
Avantprojecte
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
B1
B2
B3
B5
B6
B9
C2
C3
24 40 64
Presentacions / exposicions
B5
C2
C4
9 9 18
Atenció personalitzada
5 0 5
 
Proves objectives de tipus test
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
0.5 0.5 1
Proves objectives de preguntes curtes
A14
A27
A28
A29
A37
A38
A40
0.5 0.5 1
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat