2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA GENERAL
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A16 Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper dels mateixos en la humanitat.
Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes
Classificar els microorganismes en base a les tècniques descrites.
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari.
Conèixer i utilitzar les fonts documentals que tracten els diferents aspectes de l'estudi dels microorganismes d'interès alimentari
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
 A26 Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques
 A27 Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques
 A37 Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge