Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 14224121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A16 |
Conèixer el món dels microorganismes, la seva classificació i el paper dels mateixos en la humanitat. Conèixer les tècniques d'estudi dels microorganismes Classificar els microorganismes en base a les tècniques descrites. Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari. Conèixer i utilitzar les fonts documentals que tracten els diferents aspectes de l'estudi dels microorganismes d'interès alimentari Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. | |
A26 |
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques | |
A27 |
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. Adquirir competències pràctiques mínimes per poder desenvolupar amb eficiència diferent tècniques microbiològiques | |
A37 |
Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians: morfològiques, metabòliques, etc. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |