Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic primer quad. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A16 | Microbiologia i parasitologia dels aliments. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A30 | Normalització i legislació alimentària. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
A43 | Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |