2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A4 Composició d'aliments i matèries primeres.
 A16 Microbiologia i parasitologia dels aliments.
 A28 Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària.
 A30 Normalització i legislació alimentària.
 A34 Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició.
 A43 Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B1 Aprendre a aprendre.
 B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
 B9 Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C3 Gestionar la informació i el coneixement.
 C5 Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional.