Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Estudi de casos reals d'implementació de normes en una indústria del sector enològic. Lluirament d'un manual integrat de la qualitat, seguretat alimentària i control mediambiental | 20 | |||||
Treballs |
|
Lliurament dels treballs encomenats al llarg del curs correctes en fons i forma | 40 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
Revisió de conceptes relatius als continguts del curs | 5 | |||||
Proves orals |
|
Exposició d'un projecte d'implementació de norma de qualitat o seguretat en una indústria | 20 | |||||
Altres | Participació en debats i fòrums de discussió en Moodle |
15 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en un examen de tipus test on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts de l'assignatura |