Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Revisió de conceptes relatius als continguts del curs | 5 | ||||
Proves orals |
|
Exposició d'un projecte d'implementació de norma de qualitat o seguretat en una indústria | 20 | ||||
Altres | Participació en debats i fòrums de discussió en Moodle |
15 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en un examen de tipus test on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts de l'assignatura Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |