Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Codi | 20214115 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat mireia.giralt@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat silvia.delamo@urv.cat padmaja.kamath@urv.cat mariainmaculada.sanz@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Els estudiants desenvoluparan competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |