2014_15
Guía docente 
Facultad de Química
A A 
castellano 
Grado de Bioquímica y Biología Molecular (2009)
 Asignaturas
  BIOQUÍMICA CULINARIA
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Seminarios
A11
Assistència, participació i realització de les activitats de seminaris. 25%
Pruebas mixtas
A11
Els continguts de l'assignatura s’avaluaran amb dos exàmens parcials.

75%




Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

Serà necessària una puntuació mínima de 5 punts en els exàmens parcials per superar l'assignatura.

La segona convocatòria constarà d'un examen únic i es mantindrà la nota i el pes de la nota dels seminaris.Serà necessària una puntuació mínima de 5 punts en l'examen de segona convocatòria per superar l'assignatura.

Es prohibirà l'ús dels telèfons mòbils i qualsevol dispositiu electrònic no autoritzat en les proves d'avaluació.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.