2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  FISIOLOGIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A3
A17
C4
S'avalua el contingut teòric amb proves objectives tipus test. 50%
Pràctiques a laboratoris
A3
A17
B1
B2
B3
S'avalua l'assitència i presentació d’un informe al finalitzar cada sessió pràctica. 5%
Seminaris
A3
B9
B10
C4
S'avalua la participació i presentació d'un informe al finalitzar cada sessió de seminari. 5%
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A3
B3
S'avalua l'assitència i presentació d’un informe al finalitzar cada sessió pràctica. 5%
Proves objectives de tipus test
A3
A17
B3
C4
En les proves mixtes, amb preguntes tipus test, s'avalua els continguts teòrics, pràctics i de seminaris desenvolupats al llarg de l'assignatura. 35%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

"El professor podrà establir a la Guia Docent aquelles mesures que consideri oportunes per al bon desenvolupament de les activitats avaluatives. Les mesures podrien incloure limitacions pel que fa a l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiantat" (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster).