Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
FISIOLOGIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | FISIOLOGIA | Codi | 14224002 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
S'avalua l'assitència i presentació d’un informe al finalitzar cada sessió pràctica. | 5% | |||||||
Seminaris |
|
S'avalua l'assistència i presentació d'un informe al finalitzar cada sessió de seminari. | 5% | |||||||
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques |
|
S'avalua l'assitència i presentació d’un informe al finalitzar cada sessió pràctica. | 5% | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
En les proves objectives, amb preguntes tipus test, s'avaluen els continguts teòrics, pràctics i de seminaris desenvolupats en l'assignatura. | 85% | |||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
"El professor podrà establir a la Guia Docent aquelles mesures que consideri oportunes per al bon desenvolupament de les activitats avaluatives. Les mesures podrien incloure limitacions pel que fa a l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiant" (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster). |