Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A39 | Realitzar tasques de formació de personal. | |
A40 | Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B6 | Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1 | Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |