2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A14 Higiene personal, productes i processos.
 A27 Gestionar la seguretat alimentària.
 A28 Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària.
 A29 Sistemes de qualitat.
 A37 Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors.
 A38 Implementar sistemes de qualitat.
 A40 Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B1 Aprendre a aprendre.
 B2 Resoldre problemes de forma efectiva
 B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
 B5 Treballar de forma col·laborativa.
 B6 Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social
 B9 Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C2 Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació.
 C3 Gestionar la informació i el coneixement.
 C4 Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV.