Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques clíniques |
|
ESTADA AL SERVEI DE RESTAURACIO COL.LECTIVA Avaluació continuada del seguiment de les pràctiques en el Centre corresponent Es valora: - Puntualitat - Interès general de l’alumne - Participació a les tasques del Centre o Unitat - Responsabilitat demostrada - Capacitat de treball amb equip - Formació teòrica |
70% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Avaluació del quadern de pràctiques | 30% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||