2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTIQUES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques clíniques
ESTADA AL SERVEI DE RESTAURACIO COL.LECTIVA

Avaluació continuada del seguiment de les pràctiques en el Centre corresponent
Es valora:
- Puntualitat
- Interès general de l’alumne
- Participació a les tasques del Centre o Unitat
- Responsabilitat demostrada
- Capacitat de treball amb equip
- Formació teòrica
70%
Treballs
Valoració del quadern de pràctiques per part dels responsables de l'assignatura, per tal d'unificar l'acvaluació del quadern entre els diferents tutors de pràctiques 10%
Proves de desenvolupament
Avaluació del quadern de pràctiques per part del tutor de pràctiques del Centre 30%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

${1}iEn cas que el Deganat informe que s'ha d'aplicar el pla de confinament per la pandèmia de COVID:${1}i

Els percentatges de la nota s'adaptaran a la nova planificació de les pràctiques