Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
SALUT PÚBLICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SALUT PÚBLICA | Codi | 14224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||
Sessió Magistral |
|
Proves objectives de tipus test i preguntes curtes | 60% | ||||||||||
Seminaris |
|
Presentació d'informes relacionats amb les activitats realitzades en els seminaris |
20% | ||||||||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Capacitat de resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques Es valora l’aprenentatge autònom,i motivació, assistència i puntualitat |
20% | ||||||||||
Altres | Es valora el comportament i l'actitud vers als altres (5%). |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per poder fer la mitjana entre les diferents proves d'avaluació, s'ha d'obtenir com a mínim un 40% de la nota màxima en cada prova. S'aprova amb el 50% de la puntuaciço màxima possible. En les activitats avaluatives de les proves i en la revisió d'exàmens no està permès l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de le proves (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster), a més de les indicacions específiques que faci el professor. L'incompliment d'aquesta norma invalida la prova d'avaluació. |