2014_15
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A5 Fisiopatologia i patologia nutricional.
 A9 Mètodes de valoració de l'estat nutricional.
 A18 Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats.
 A19 Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques
 A20 Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica.
 A21 Calcular i establir pautes alimentàries saludables.
 A26 Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B1 Aprendre a aprendre.
 B2 Resoldre problemes de forma efectiva
 B3 Aplicar pensament crític, lògic i creatiu.
 B4 Treballar de forma autònoma amb iniciativa.
 B6 Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social
 B10 Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant.
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C2 Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació.
 C4 Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV.