Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A43 | Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició. | |
A44 | identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B6 | Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social | |
B10 | Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |