2015_16
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Les dues primeres hores es presentará la metodología docent, els objectius i el sistema d'avaluació.
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes El gruix de l'assigantura es durà a terme mitjançant aprenentatge bassat en problemes.
Treballs Es farà un treball individual escrit sobre un aliment processat i la seva elaboració
Seminaris Es duran a terme seminaris en grups petits on es tractarà amb profunditat alguns continguts de l'assigantura.
Pràctiques a laboratoris 1. Elaboració de iogurt i fomatge
2. Elaboració de vi
3. Estudi de l'activitat enzimàtica
4. Elaboració de refresc energètic
5. Visita a empresa agroalimentària
Atenció personalitzada