2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Seminaris
A7
A23
A37
A43
A44
B1
B2
B3
B4
B6
B10
C2
6 18 24
Presentacions / exposicions
A7
A23
A37
A43
A44
B2
B3
B4
B10
C4
1 10 11
Treballs
A7
A23
A37
A43
A44
B1
B2
B3
B4
B6
B10
C2
1 13 14
Sessió Magistral
A7
A23
A37
A43
A44
10 10 20
Atenció personalitzada
5 0 5
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat