Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||||||||
Seminaris |
|
4.5 | 5 | 9.5 | |||||||||||||
Presentacions / exposicions |
|
3 | 5 | 8 | |||||||||||||
Treballs |
|
4.5 | 18 | 22.5 | |||||||||||||
Sessió Magistral |
|
13 | 13 | 26 | |||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
5 | 0 | 5 | |||||||||||||
Proves objectives de tipus test |
|
1 | 2 | 3 | |||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |