Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i els criteris d'avaluació |
Seminaris | Realització de casos pràctics reals, identificació d'aliments funcionals i estudi de l'etiquetat en productes comercialitzats actualment, recerca en l'àmbit dels aliments funcionals |
Presentacions / exposicions | Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà la resolució d'un cas pràctic o l'anàlisi d'articles científics relacionats amb aliments funcionals. |
Treballs | Memòria del cas pràctic presentat o de l'article científic analitzat. |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicarà la teoria que figura al programa de l'assignatura. |
Atenció personalitzada |