2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació, en directe, de l'assignatura i els criteris d'avaluació a través de Microsoft Teams o Adobe Connect.
Seminaris Realització de casos pràctics reals, identificació d'aliments funcionals comercialitzats actualment, i recerca en l'àmbit dels aliments funcionals.
L'assistència als seminaris és obligatòria i es treballaran de forma presencial a l'aula de la FMCS.
Presentacions / exposicions Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà l'anàlisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal.
Exposició i defensa del treball on l'estudiant exposarà l'anpalisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal.
La presentació es farà de forma virtual a través de Microsoft Teams.
Després de l'exposició hi haurà un torn de preguntes per part del tribunal.
Sessió Magistral Classes de teoria (veure programa). Les classes es faran de forma virtual a través de Microsoft Teams o d'Adobe Connect.
S'avisarà a través del Moodle de l'assignatura quin serà el canal per on es farà la presentació del tema.
Les classes magistrals seguiran el format de classes invertides i es tindrà en compte la participació dels alumnes.
Atenció personalitzada Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes.