Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | ALIMENTS PER A FINALITATS SANITÀRIES ESPECÍFIQUES | Codi | 14224211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació, en directe, de l'assignatura i els criteris d'avaluació a través de Microsoft Teams o Adobe Connect. |
Seminaris | Realització de casos pràctics reals, identificació d'aliments funcionals comercialitzats actualment, i recerca en l'àmbit dels aliments funcionals. L'assistència als seminaris és obligatòria i es treballaran de forma presencial a l'aula de la FMCS. |
Presentacions / exposicions | Hi haurà una presentació final on l'estudiant exposarà l'anàlisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal. Exposició i defensa del treball on l'estudiant exposarà l'anpalisi d'un article científic relacionat amb aliments funcionals de forma grupal. La presentació es farà de forma virtual a través de Microsoft Teams. Després de l'exposició hi haurà un torn de preguntes per part del tribunal. |
Sessió Magistral | Classes de teoria (veure programa). Les classes es faran de forma virtual a través de Microsoft Teams o d'Adobe Connect. S'avisarà a través del Moodle de l'assignatura quin serà el canal per on es farà la presentació del tema. Les classes magistrals seguiran el format de classes invertides i es tindrà en compte la participació dels alumnes. |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada per a la resolució de dubtes. |