2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTICUM OPCIONAL
   Competències
Tipus A Codi Competències Específiques
 A23 Realitzar educació alimentària.
 A24 Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut.
 A26 Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
 A37 Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors.
 A38 Implementar sistemes de qualitat.
 A39 Realitzar tasques de formació de personal.
 A40 Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris.
Tipus B Codi Competències Transversals
 B6 Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social
 B8 Sensibilització en política ambiental.
Tipus C Codi Competències Nuclears
 C5 Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional.
 C6 Definir i desenvolupar el projecte acadèmic i professional.