Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTICUM OPCIONAL |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | PRÀCTICUM OPCIONAL | Codi | 14224401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | AN |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
A24 | Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
A38 | Implementar sistemes de qualitat. | |
A39 | Realitzar tasques de formació de personal. | |
A40 | Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |