Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA CULINÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BIOQUÍMICA CULINÀRIA | Codi | 13904227 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A11 | Ser capaç d'apreciar la potencialitat i la velocitat dels canvis en Bioquímica. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |