Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BEGUDES FERMENTADES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BEGUDES FERMENTADES | Codi | 19625101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
Realizació i presentació oral en grup d'un treball bibliogràfic sobre l'elaboració d'un tipus de beguda fermentada. Treball escrit (20%) Exposició oral i discussió (30%) |
50 % | ||||||
Proves mixtes |
|
Prova escrita sobre els continguts treballats a classe | 50% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura és de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. |