2023_24
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A1
A2
A3
A9
CT3
Presentació oral en grup del treball bibliogràfic realitzat sobre l'elaboració d'un tipus de beguda fermentada.
15 %
Treballs
A1
A2
A3
Realització d'un treball bibliogràfic en grup sobre l'elaboració de la beguda fermentada assignada 25 %
Sessió Magistral
A1
A2
A3
Realització de questionaris online sobre els continguts treballats a les classes magistrals 20 %
Proves mixtes
A1
A2
A3
Prova escrita sobre els continguts treballats a classe 40 %
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Aquesta assignatura és de convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.
La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.