Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades per el sector de l'enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o producte final. | |
A4 |
Familiaritzar l'estudiantat amb les tècniques clàssiques i emergents de la biotecnologia enològica | |
A9 |
Conèixer les tècniques de biologia molecular utilitzades en la identificació i caracterització de microorganismes del vi. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |